Som många andra lag i dessa tider har vi folk borta bl.a. Andreas som är i Ukraina.
Vi ställde upp med följande lag:
Hampus - Jonas Ö, Jocke Ek, Kevin, Johannes - Petter, Raman, Eric A - Jompa, Ferna, Johan
På bänken var för dagen Finn, Jocke H, Nikki och Erik K.
Fiskebäck tar tag i matchen direkt och vi har stora problem att hålla ihop laget både defensivt och offensivt.
Fiskebäck skapar ett par kanonchanser som borde blivit mål men Hampus gör helt suveräna räddningar.
I mitten av halvleken kommer de förbi på högerkanten, vi hade läge att lägga ut bollen men vill spela oss ur och fick tyvärr betala ett högt pris för detta. Deras högerytter kommer förbi även Kevin i ett brytningsförsök där bollen studsar
upp på handen (helt ofrivilligt av Fskebäckspelaren) och kommer i en 2-1 läge mot Jocke. Jocke försöker täcka passning (hade haft helt öppet mål) och försöker styra ut bollhållaren men han avslutar kliniskt vi bortre stolpen.
Vissa domare kanske hade dömt för hands men det var korrekt att inte blåsa, armen var (näst) intill kroppen och bollen sköts/bröts från nära håll upp på den. Vi skapar i stort sätt ingeting. Vi kommer upp till straffområdet men inte längre.
Bara 0-1 i paus. Tack vare Hampus så är vi med i matchen. Vi pratar om att hålla ihop laget bättre och gör vissa justeringar.
Andra halvlek är klart bättre, vi jämnar ut spelet även om Fiskebäck är det något bättre laget.
Både Johan och Eric A (som flyttat ut på kanten) får mer bollar och vi kan etablera lite mer anfallsspel.
Johan skär in från kanten och skjuter att hårt skott som blockeras av deras mittback och går strax utanför.
Fiskebäck skapar också chanser men inte så många och så klara som i första.
När det är 20 minuter kvar går vi ner på en 3 backslinje och spelar 3-4-3. Johan kommer förbi på kanten och slår in en boll som går förbi alla och hamnar till Jompa som är fri i bortre ytan i straffområdet, han atr lite för lång tid på sig
och försöker vända bort 3-4 spelare men bollen kommer ut till Petter som skjuter strax utanför stolpen.
Vi får en frispark som läggs snabbt till Erik K som bli fri lite till höger av målet men skottet går utanför.
Vi flyttar upp Finn på topp också för att sätta ännu mer tryck. Nikki kommer farande på kanten och bryter in, får bollen lite för långt ifrån sig och deras mittback rensar men inte bättre än att Nikki kommer ivägen och bollen går i en lyra över Fiskebäcks målvakt men hamnar uppe på nätet. I slutminuten får vi en frispark, bollen hamnar framför Jompa som drar till på ett tillslag men en bra bit över.
Matchen slutar 1-0 till Fiskebäck. Tyvärr rättvisst, hade det inte varit för Hampus så hade Fiskebäck avgjort matchen i första halvlek. Vi spelar upp oss i andra men får inte till det i sista tredjedelen.